Brød med Ost og Løg
Hvad med en lækker snack til dine drikkevarer? Giv vores lækre brød en chance, med denne simple opskrift med purløg, smør, revet ost og løg.
Ingredienser
- 1 dåse Petits Pains White
- 2 løg
- 150 g revet ost
- Salt
- En halv bakke purløg
- 15 g smeltet smør
Tilberedning
Brød med Ost og Løg
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Skær løgene i halve ringe og bland dem i en skål sammen med revet ost, salt og purløg, skåret i små stykker. Behold lidt revet ost og purløg.
- Åben dåsen og adskil bollerne.
- Skær bollerne i halve og læg den nederste halvdel i et ovnfast fad.
- Put løgblandingen på dejen og placer den øverste halvdel af bollen på den nederste halvdel.
- Hæld det smeltede smør over bollerne.
- Strø revet ost og purløg over bollerne.
- Bag brødet i ovnen til det er gyldenbrunt i ca. 15 minutter.