Pizzasnegle
Man kan aldrig gå galt med pizza, men vi har brug for en ny variation. Disse Pepperoni Pizzasnegle er nemme at lave og perfekte til at dele.
Ingredienser
- 2 dåser Croissants Classic
- 200g tomatsovs (16 spsk)
- 150g revet ost
- 20 små, eller 10 store skiver salami
- Basilikum blade
- 6 spsk olivenolie
- 1 æg til at pensle med
Tilberedning
Pizzasnegle
- Forvarm ovnen til 180°C
- Åben dåsen og rul dejen ud
- Tryk skærelinjerne sammen, så det bliver til et stort stykke dej
- Fordel halvdelen af tomatsovsen, halvdelen af den revede ost og halvdelen af salami skiverne over dejen
- Rul dejen sammen igen og skær rullen i 4 stykker
- Gentag dette for den anden dåse med dej og den anden halvdel af ingredienserne, så du ender med 8 pizza skiver
- Placer de 8 snegle tæt på hinanden på en bageplade med bagepapir på
- Pisk ægget og pensel dejen, så sneglene bliver gyldne brune
- Bag pizzasneglene i ovnen i 25-30 min.
- Skær basilikum bladene fint og bland dem med olivenolien, og salt og peber. Nu har du lavet din egen basilikumolie til dine hjemmelavede pizzasnegle