Pølsehorn
Mmm, det har aldrig været nemmere at lave pølsehorn. Et lækkert pølsehorn til alle fester.
Opskrift af @acieagurk
Ingredienser
- 1 dåse Croissants Classic
- 100 grams hakket kød
- 1 lille løg
- 10 gram hakket kød krydderier
- 4 spsk. Karrysauce eller ketchup
- 1 æg
Tilberedning
Pølsehorn
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Rul dejen ud og skær de lodrette linjer. Pres de vandrette linjer sammen, så du får 12 rektangler.
- Skær løget i meget små stykker
- Bland løg, hakket kød, halvdelen af ægget og krydderiet sammen. Lav 12 små pølser.
- Put lidt karrysauce eller ketchup på dejen, placer pølserne i midten af dejen og rul.
- Put pølsehornene på en bageplade med bagepapir på og pensel dem.
- Bag dem i ovnen i 10-15 min.