Dansk
Skjul filtre

Pølsehorn

Mmm, det har aldrig været nemmere at lave pølsehorn. Et lækkert pølsehorn til alle fester.

Opskrift af @acieagurk

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Classic
  • 100 grams hakket kød
  • 1 lille løg
  • 10 gram hakket kød krydderier
  • 4 spsk. Karrysauce eller ketchup
  • 1 æg

Tilberedning

Pølsehorn
  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. Rul dejen ud og skær de lodrette linjer. Pres de vandrette linjer sammen, så du får 12 rektangler.
  3. Skær løget i meget små stykker
  4. Bland løg, hakket kød, halvdelen af ægget og krydderiet sammen. Lav 12 små pølser.
  5. Put lidt karrysauce eller ketchup på dejen, placer pølserne i midten af dejen og rul.
  6. Put pølsehornene på en bageplade med bagepapir på og pensel dem.
  7. Bag dem i ovnen i 10-15 min.