
Søde Boller
Der er intet bedre end en frisk bolle bagt i din egen ovn. Med nødder, rosiner og yoghurt er denne opskrift en god start på weekenden, og perfekt til den søde tand!
Ingredienser
- 1 dåse Petits Pains White
- En håndfuld nødder
- En håndfuld rosiner og/eller tranebær
- 6 spsk syltetøj
- 6 spsk yoghurt eller kvark
- 1 æg til at pensle bollerne med
- 4 spsk krystal sukker
Tilberedning
Søde Boller
- Hak nødderne og bland dem sammen med rosinerne (og/eller tranebær).
- Åben dåsen og fordel en håndfuld af nøde/rosin blandingen i hver bolle, og placer dem herefter på en bageplade med bagepapir.
- Pisk ægget og pensel alle bollerne med det. Drys herefter sukkeret på bollerne.
- Bag bollerne i 15-20 minutter indtil de er gyldnebrune.
- Server hver bolle med en klat syltetøj og yoghurt. Mmmm!