Blåbær Croissanter

En croissant med marmelade er en ægte klassiker. Men en croissant med blåbær er en endnu bedre snack! Tilsæt nogle mandelflager for en smule ekstra knas.

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Classic
  • En håndfuld blåbær
  • 1 æg til at pensle med
  • 1 spsk hvid sukker
  • Mandelflager

Tilberedning

Blåbær Croissanter
  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Åben dåsen og rul dejen ud
  3. Skær skærelinjerne fra hinanden så dejen bliver til 6 trekanter
  4. Placer en trekant foran dig med den lange spidse side væk fra dig
  5. Placer nogle blåbær på dejen og rul croissanten, ved at folde den lange vandrette siden oven på den lange spidse side
  6. Gentag dette for alle 6 trekantede stykker dej og placer dem på en bageplade med bagepapir på
  7. Bøj enderne på croissanterne en smule imod dig, så de får den velkendte croissant form
  8. Pensel croissanterne med ægget, så de bliver gyldne brune
  9. Drys croissanterne med noget sukker og mandelflager
  10. Bag croissanterne ved 180°C i 15 min. så de bliver gyldne brune