Morgenmadskage

Kan du dufte det? Duften af ferie! Det vil ingen sige nej til. Denne morgenmadskage er frisk og hjemmelavet med Danerolles Croissants Classic dej. Bare tilsæt æg, vaniljesukker, kanel og mælk.

Ingredienser

  • 2 dåser Croissants Classic
  • 3 æg
  • 3-4 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk kanel
  • 1 dl mælk

Tilberedning

Morgenmadskage
  1. Varm ovnen op til 180-200°C.
  2. Beklæd en springform med bagepapir.
  3. Rul dejen ud, tryk skærelinjerne mod hinanden og skær 9 ens stykker ud af dejen. Gentag dette med den anden dåse.
  4. Rul stykkerne løst sammen en for en, og placer de 18 ruller pænt opretstående i springformen.
  5. Bland æg, 2 tsk vaniljesukker, kanel og mælk godt sammen og hæld blandingen mellem dejrullerne.
  6. Drys resten af vaniljen ovenpå dejen.
  7. Bag morgenmadskagen i 25-30 minutter ved 180-200°C, indtil den er gyldenbrun.