Bella Focaccia

Focaccia, helt sikkert! Duftende direkte fra din ovn, selvfølgelig med friske ingredienser, som vil gøre enhver “mamma Italiana” stolt. Fennikel, squash, gedeost og valnødder gør denne opskrift rigtig speciel. Buon appetito!

Ingredienser

  • 1 dåse Croissants Classic
  • 1 squash
  • 1 fennikel
  • 150 g rund gedeost
  • 150 g smørbar gedeost
  • 50 g valnødder

Tilberedning

Bella Focaccia
  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Dæk en bageplade med bagepapir.
  3. Rul dejen ud på bagepladen og tryk de skårede linjer sammen.
  4. Fold 1,5 cm af dejen dobbelt ved kanterne for at danne et forhøjet dobbeltlag.
  5. Prik huller i dejen med en gaffel.
  6. Spred gedeosten jævnt ud over bunden.
  7. Skær squashen i halv på den lange side og skær den derefter i semi cirkler.
  8. Riv fennikelen i tynde skiver (gem de grønne toppe) og spred dem, sammen med squash stykkerne, over focaccia bunden.
  9. Smuldre den runde gedeost på tværs af grøntsagerne og drys så valnødderne ud over dejen.
  10. Bag din focaccia i 25-30 minutter.
  11. Skær din focaccia i lige store stykker og drys den med fennikel toppe.