Chokolade Juletræ
Forkælelse til dig selv og andre burde altid stå øverst på din huskeseddel! Dette chokolade juletræ med hasselnøddepasta, jordbær og flormelis er den bedste forkælelse!
Ingredienser
- 2 dåser Croissants Classic
- 3 spsk hasselnøddepasta
- 100 g friske jordbær
- Flormelis til pynt
Tilberedning
Chokolade Juletræ
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Beklæd en bageform med bagepapir.
- Rul dejen og skær den ud i tre rektangulære stykker.
- Placer to dej stykker ved siden af hinanden på bunden af bageformen.
- Skær det tredje stykke over midt på og placer det over de andre to stykker, så der skabes et juletræ.
- Tryk de takkede kanter godt sammen, så det bliver til ét stort stykke dej.
- Smør dejen med hasselnøddepasta.
- Lav samme juletræ af den anden dej og placer dette juletræ ovenpå det første juletræ.
- Skær linier i dejen på begge sider af juletræet, så der dannes grene.
- Drej grenene og vend dem mod hinanden.
- Brug dejen der tilovers, til at lave en spids på toppen af træet.
- Bag juletræet ved 180°C i 15-20 minutter.
- Pynt med friske jordbær, skåret i halve, og flormelis.