Fransk Toast Kage med Valnødder
Er du vild med fransk toast men ikke så vild med alt oprydningen der kommer med? De her “french toasts” er nemme at putte i ovnen, så de hurtigt er klare til at spise!
Ingredienser
- 2 dåser Danerolles Croissants Classic
- 6 æg
- 2 tsk vaniljesukker
- 4 spsk kanel
- 125 ml fløde
- Smør til at smøre formen med
- 100 ml sirup
- En pakke valnødder
Tilberedning
Fransk Toast Kage med Valnødder
- Forvarm ovnen til 180°C/200°C
- Smør bageformen med smør.
- Rul dejen ud og pres skærelinjerne sammen. Skær så dejen halvvejs over både vandret og lodret.
- Fold skiverne løst og placer dem i en bageform.
- Bland æg, vaniljesukker, kanel og fløde godt sammen. Hæld derefter blandingen imellem dej skiverne i formen.
- Bag fransk toast kagen ved 180°/200°C i 25-30 minutter.
- Hæld til sidst sirup henover dejen og drys med nogle knuste valnødder.