Dansk
Skjul filtre

Fransk Toast Kage med Valnødder

Er du vild med fransk toast men ikke så vild med alt oprydningen der kommer med? De her “french toasts” er nemme at putte i ovnen, så de hurtigt er klare til at spise!

Ingredienser

  • 2 dåser Danerolles Croissants Classic
  • 6 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 4 spsk kanel
  • 125 ml fløde
  • Smør til at smøre formen med
  • 100 ml sirup
  • En pakke valnødder

Tilberedning

Fransk Toast Kage med Valnødder
  1. Forvarm ovnen til 180°C/200°C
  2. Smør bageformen med smør.
  3. Rul dejen ud og pres skærelinjerne sammen. Skær så dejen halvvejs over både vandret og lodret.
  4. Fold skiverne løst og placer dem i en bageform.
  5. Bland æg, vaniljesukker, kanel og fløde godt sammen. Hæld derefter blandingen imellem dej skiverne i formen.
  6. Bag fransk toast kagen ved 180°/200°C i 25-30 minutter.
  7. Hæld til sidst sirup henover dejen og drys med nogle knuste valnødder.