Fransk Toast Kage med Valnødder

Er du vild med fransk toast men ikke så vild med alt oprydningen der kommer med? De her “french toasts” er nemme at putte i ovnen, så de hurtigt er klare til at spise!

Ingredienser

  • 2 dåser Danerolles Croissants Classic
  • 6 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 4 spsk kanel
  • 125 ml fløde
  • Smør til at smøre formen med
  • 100 ml sirup
  • En pakke valnødder

Tilberedning

Fransk Toast Kage med Valnødder
  1. Forvarm ovnen til 180°C/200°C
  2. Smør bageformen med smør.
  3. Rul dejen ud og pres skærelinjerne sammen. Skær så dejen halvvejs over både vandret og lodret.
  4. Fold skiverne løst og placer dem i en bageform.
  5. Bland æg, vaniljesukker, kanel og fløde godt sammen. Hæld derefter blandingen imellem dej skiverne i formen.
  6. Bag fransk toast kagen ved 180°/200°C i 25-30 minutter.
  7. Hæld til sidst sirup henover dejen og drys med nogle knuste valnødder.