Krydret Kyllingetærte
Leder du efter en original variant med kylling? Denne krydrede kyllingetærte med tomatsovs, honning, chilisovs, soyasovs, hvidløg og peberfrugt er en garanteret succes hos hele familien. Lækker som måltid, men også ideel som snack.
Ingredienser
- 1 dåse Croissants Classic
- 100 g tomatsovs
- 200 g kyllingefilet
- 1 rødløg
- 1 gul peberfrugt
- 2 spsk chilisovs
- 1 spsk honning
- 1 spsk soyasovs
- 1 fed hvidløg
- Lidt olivenolie til at stege i
Tilberedning
Krydret Kyllingetærte
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Rul dejen ud, tryk skærelinjerne mod hinanden og put dejen på bagepladen. Sørg for at fordoble 1,5 cm dej på siderne, så du får en forhøjet kant.
- Prik huller i dejen med en gaffel.
- Fordel tomatsovsen på bunden.
- Skær kyllingefileten i små stykker, steg i lidt olivenolie og tilføj chilisovs, honning, soyasovs og hvidløg efter 5 minutter. Lad sovsen tykne lidt.
- Imens, skær peberfrugten i strimler og rødløget i halve ringe.
- Fordel peberfrugt og løg på bunden af tærten.
- Når kyllingesovsen har tyknet lidt, fordel kyllingen over tærten.
- Bag tærten i ovnen i 25-30 minutter.